Nekvalitní maso, nebo jenom barbarství? Proč Češi zabíjejí tatarák
13. 2. 2013
Zveme vás na tatarákovou cestu kolem Evropy. Syrové hovězí maso patří k vyhlášeným delikatesám v mnoha zemích a většinou se servíruje tak, aby vynikla jemná chuť samotného syrového masa. Tedy bez kečupu a česneku, které ji chuťově i aromaticky přebijí.Další články k tématu:Pravé Mozartovy koule moc Čechů nezná. Netuší, že jedí levné náhražkyNejšílenější kavárna v Evropě: kosmopornografie a hororoví VetřelciŽádné zbytky jídla, špína ani zpoždění. Co by Švýcar nikdy neudělalKilo hub za sto tisíc. Na slavném lanýžovém trhu nakupují i ČešiJediné muzeum, kde budete slintat. Jak se dělá nejlepší šunka světaVečeře na stojáka a croissant s máslem. Co by Francouz nikdy neudělalZapomeňte na kečup i kávu s sebou. Co by Ital nikdy neudělal