Dovolená » Články na téma dovolená a cestování » Nekvalitní maso, nebo jenom barbarství? Proč Češi zabíjejí tatarák

Nekvalitní maso, nebo jenom barbarství? Proč Češi zabíjejí tatarák

13. 2. 2013

Zveme vás na tatarákovou cestu kolem Evropy. Syrové hovězí maso patří k vyhlášeným delikatesám v mnoha zemích a většinou se servíruje tak, aby vynikla jemná chuť samotného syrového masa. Tedy bez kečupu a česneku, které ji chuťově i aromaticky přebijí.Další články k tématu:Pravé Mozartovy koule moc Čechů nezná. Netuší, že jedí levné náhražkyNejšílenější kavárna v Evropě: kosmopornografie a hororoví VetřelciŽádné zbytky jídla, špína ani zpoždění. Co by Švýcar nikdy neudělalKilo hub za sto tisíc. Na slavném lanýžovém trhu nakupují i ČešiJediné muzeum, kde budete slintat. Jak se dělá nejlepší šunka světaVečeře na stojáka a croissant s máslem. Co by Francouz nikdy neudělalZapomeňte na kečup i kávu s sebou. Co by Ital nikdy neudělal

Celý článek »


Dovolená podle země